Produkter for virani matvarer ltd (8)

Jasminris 1000g

Jasminris 1000g

Jasminris er en art av langkornet ris, som hovedsakelig dyrkes i Thailand og brukes i asiatisk matlaging. I tillegg til Thailand, som er dens hovedleverandør, dyrkes jasminris for tiden i Kambodsja, Sør-Vietnam og Laos. En av dens karakteristiske trekk er en svakt merkbar, søt duft som minner om jasmin - dette er hvor navnet kommer fra. Den har også en spesifikk, veldig lett søt smak, noen ganger omtalt som honning. Jasmin har mange næringsverdier. Først og fremst er det en utmerket kilde til karbohydrater og protein, og samtidig har den lite fett, så den velges ofte av personer som driver med sport eller slanker seg. Den kan også konsumeres av de som har fordøyelsesproblemer - jasminris er lettfordøyelig og belaster ikke magen, selv om den gir en følelse av metthet. Ris er et glutenfritt produkt. Det er også en utmerket kilde til B-vitaminer, vitamin E og kalium, magnesium, sink, jern og fosfor.
Anhydrous melkefett (AMF)

Anhydrous melkefett (AMF)

Anhydrous melkefett (AMF) kan lages av smør eller 35%-45% krem, avhengig av sesongen. Produksjonsprosessen består av å fjerne nesten alt vannet og ikke-fettstoffene ved hjelp av sentrifuger. Takket være dette er produktet lettere å bevare og lagre, da det inneholder mindre vann.
Cranberry Cut 1000G

Cranberry Cut 1000G

Blåbær er en rik kilde til vitaminer (C, B, E, K vitaminer), mineraler (natrium, kalium, fosfor, kalsium, magnesium, mangan, jern), fiber, organiske syrer, karotenoider, flavonoider, tanniner og pektiner. Tranebær mister ikke sine egenskaper under varmebehandling, så for helsefordelene kan du konsumere tilberedningene deres, som ikke er så sure som ferske blåbær. Tranebær fungerer veldig bra i forebygging av tilbakefall av urinveisinfeksjoner. Det gjør urinen surere, noe som fører til at bakteriedrepende stoffer finnes i blæren. I tillegg reduserer syrene som finnes i blåbær bakteriell vedheft, noe som gjør at de skilles ut i urinen. Syrene i blåbær er effektive i forebygging og behandling av nyrestein. Tørkede blåbær forebygger også tannkjøttsykdom og plakkdannelse. Tranebær har sterke antioksidantegenskaper.
Tørkede Goji-bær 500 g vivio

Tørkede Goji-bær 500 g vivio

Goji-bær blir noen ganger omtalt som "røde diamanter" og faller inn under kategorien "supermat". Goji-frukter har blitt dyrket og konsumert i Kina i over 2.000 år. Til deres ære finnes det også en festival. Goji Jagi er en av de største kildene til vitamin C, som støtter riktig funksjon av immunsystemet. Vitamin C deltar også i opptaket av jern. Fruktene inneholder også B-vitaminer, som er ansvarlige for riktig funksjon, inkludert nervesystemet. I tillegg til vitaminer er bærene også en kilde til mineraler som: kalium, sink, kalsium, jern og selen. Bærene gir også kostfiber, som er nødvendig for riktig funksjon av Goji fordøyelsessystemet. En polysakkaridkompleks med sterke antioksidantegenskaper og ansvarlig for korrekt tarmbakterieflora. Verdi 1386KJ/327 kcal - 16% RWS* Fett 1,2 g - 2% inkludert mettet fett 0 g - 0% Karbohydrater 64,1 g - 25% inkludert sukker
Svart Ris 1000g VIVIO - Svart Ris 1000g VIVIO

Svart Ris 1000g VIVIO - Svart Ris 1000g VIVIO

Svart ris, etter koking, får en fiolett nyanse, og derfor kalles det også fiolett. Akkurat som brunt ris er det uskalet, noe som gjør det rikt på fiber, vitaminer, spesielt vitamin E, og mineraler: jern, sink, kobber. Svart ris koker lenger enn andre typer ris, fra en halvtime til en time, og vil alltid være litt sprøtt. Det brukes ofte til å lage sunne desserter, for eksempel risdessert med kokosmelk. Svart ris er rikt på antioksidanter som bekjemper frie radikaler, og dermed beskytter oss mot betennelser og mange sykdommer, samt forsinker aldring av cellene. <strong>Ingredienser:</strong> brunt ris <strong>Næringsverdier per 100g</strong> Energiverdi 1498kJ/354kcal - 18% RI* Fett 3,2g - 5% herav mettet fett 0,8g - 4% Karbohydrater 72g - 28% hvorav sukker 0,7g <1% Protein 7,7g - 15% Fiber 3,1g Salt 0,03g <1% *RI - Referanseinntak <strong>Bruk</strong> Skyll risen i kaldt vann.
Økologisk hvetemel type 750 - 1kg

Økologisk hvetemel type 750 - 1kg

Type 750 hvetemel er hentet fra Bieszczady-gårder, som har økologisk sertifikat. Dette er en av de mest populære typene mel som er laget av malt hvete. Hvete, takket være innholdet av protein (gluten), gir bakverk elastisitet og gjør dem mindre smuldrete. & Nbsp; <strong> sammensetning: </strong> hvete & nbsp ; <strong> Næringsverdi per 100g </strong> Energi verdi 1450KJ/342kcal - 17%RWS* fett 1.8g - 2.6% hvorav mettet fett 0.7g - 3.5% karbohydrater 68g - 26% hvorav sukker 0.5g - 0.6% fiber 2.9g - 12g - 24% salt 0.01g - 0.2%* referanse matverdi & nbsp; <strong> bruk </strong> hvetemel type 750 er perfekt for baking av brød og alle salte og søte bakverk. Ideelt for pannekaker, vafler eller som tykningsmiddel i supper og sauser. & Nbsp; <strong> Notater </strong> Oppbevares på et tørt og kjølig sted i tett lukket emballasje.
Svart Ris 1000g Vivio

Svart Ris 1000g Vivio

Svart ris, etter koking, får en lilla nyanse, derfor kalles det også lilla. Akkurat som brunt ris ikke serveres, er det rikt på fiber, vitaminer, spesielt vitamin E, og mineraler: jern, sink, kobber. Det svarte riset kokes lenger enn annet ris, fra en halvtime til en time, og vil alltid være litt sprøtt. Det brukes ofte til å lage sunne desserter, for eksempel risdessert med kokosmelk. Svart ris er rikt på antioksidanter som er ansvarlige for å bekjempe frie radikaler, og beskytter oss dermed mot inflammatoriske tilstander og mange sykdommer, samtidig som det forsinker cellulær aldring. <strong>Næringsverdier per 100 g</strong> energiverdi 1498KJ / 354Kcal - 18% RDI * FETT 3,2 g - 5%, hvorav mettet fett 0,8 g - 4% KARBOHYDRATER 72 g - 28%, hvorav sukker 0,7 g < 1% PROTEIN 7,7 g - 15% FIBER 3,1 g < 0,03 g < 1% * RDI - Referanseverdi for næringsinnhold
Brun Ris 1000g vivio

Brun Ris 1000g vivio

Brun ris er et fullkorn fra Oiza Sativa-planten, som den populære hvite risen kommer fra. Brun ris blir renset for å fjerne det ytre, uspiselige skallet, slik at skallet, kliet og embryoet forblir intakte. Smaken av brun ris har en delikat nøtteaktig tone, den er litt hardere enn hvit ris, krever lengre koketid, men har også mange flere helsefordeler enn renset hvit ris. Brun ris har flere vitaminer og mineraler, inneholder fiber-rik kli, har en lavere glykemisk indeks og fryser saktere. Det er derfor ideelt for personer som ønsker å passe på linjen. Den inneholder først og fremst: Fosfor, som er nødvendig for å bygge bein og tenner, blant annet ansvarlig for kalium som er viktig for hjertets normale funksjon, magnesium som beskytter oss mot stress, jern som er nødvendig for cellulær respirasjon, og kobber som er viktig for tilstanden til huden og håret vårt.